Projecten

Werk in de binnenstad Zutphen


Een smal huis, dat tussen oude panden in het centrum van Zutphen staat, behoefde onderhoudswerkzaamheden. Voor Schildersbedrijf HENK de ideale gelegenheid om met de schilder-bakfiets naar het karwei te gaan.
Lees meer >>

Beitswerk in Eefde


Schildersbedrijf HENK is zeer gevraagd in Eefde; nog een klus in de Nachtegaalstraat. Dit keer een huis uit de jaren 80 waar de zonzijde opnieuw gebeitst is en andere punten bijgewerkt zijn.

Lees meer >>

Dakkapel schilderen in Eefde


In de Nachtegaalstraat in Eefde denken veel huiseigenaren tijdig aan het onderhoud van hun huis. Bij één van de huizen bood zich een karwei aan voor schilder Henk: het schilderen van de dakkapel en het bijwerken van enkele andere punten aan het huis.

Lees meer >>

Kwalitatieve bouw vraagt kwalitatief schilderwerk


Vlak bij de Zutphenseweg in Eefde ligt de Nachtegaalstraat, met veel huizen uit omstreeks 1930. Huizen uit een tijd waarin kwalitatief goed gebouwd werd.
Één van de huizen was toe aan onderhouds- en schilderwerk; een project dat vraagt om de kwaliteit van Schildersbedrijf HENK.
Lees meer >>

De totale kleurverandering in Eefde


Aan de rand van het dorp Eefde lag een nieuw karwei voor schilder Henk. De eigenaren van het huis met losstaande garage en schuur waren uitgekeken op de kleurencombinatie blauw met geel: schilderwerk in Eefde voor Henk.
Lees meer >>

Een schilderkarwei op een oud erf


Aan de nieuwe rondweg tussen Zutphen en Gorssel staat een oude boerderij uit de 19e eeuw. In deze boerderij woont al meer dan 125 jaar dezelfde familie. Tevens is dit ook het geboortehuis van de moeder van Henk Valkeman. Onderhoudswerkzaamheden en schilderwerk met herinneringen dus.
Lees meer >>

De eerste schilderklus in Zutphen


De allereerste schilderopdracht voor Schildersbedrijf HENK, aan de rand van de binnenstad van Zutphen. In één van de herenhuizen werd de keuken vernieuwd, waar natuurlijk ook fris geverfde muren bij horen.

Lees meer >>